Fredagslykke

Friday

Så blev det sørme fredag igen. Uanset hvor lang ugen har føltes så bliver det bare altid fredag alligevel og det betyder at jeg bliver ramt af en brise af lyksalighed. Jeg vågner om morgenen – og er træt som størstedelen af mine morgener (jeg er en slow-starter) – men så er det som om at Amor blidt hiver min dyne af og sender én af sine pile direkte i min hjertekule. Pilen indeholder godt humør, lykkefølelse og et skud forventning om weekendens begivenheder.

Jeg tænker straks på den følelse jeg i morgen, lørdag, vil have. Totalt afslappet og udhvilet vil jeg tænde for Mads & Monopolet og høre det sporadisk i baggrunden, mens Tobias og jeg dækker op med kogte æg, ristet rugbrød, kaffe og måske en friskpresset juice på vores lille bord på altanen. Eller, altanen bliver nok skiftet ud med spisebordet de næste mange måneder. Godt nok er den overdækket, men der er altså varmere indenfor 😉
Her sidder vi og snakker om stort og småt og lige pludselig er klokken så mange, at vi skal gøre os klar til lørdagens begivenheder.

Det er næsten lige meget hvor sent vi står op, så er det lige som om at Nørrebro ikke er stået op endnu. Vi kan kun høre træerne suse i vinden (dem er der også på Nørrebro) og et fugle-pip i ny og næ.

Må I have en kick-ass fredag og weekend!

2017-10-06_12-48-39

2 thoughts on “Fredagslykke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s