Traditioner

… er så hyggelige, og nu har jeg skabt mine egne sammen med mine dejlige børn og svigerbørn.

For hvad gør man efter en skilsmisse og ingenting er som det ”plejer” at være; jeg er jo en handle-type og samtidig er jeg mor, svigermor og nu også nybagt farmor, der elsker at være sammen med de unge mennesker på alle mulige måder.

De unge mennesker er en evig inspirationskilde og de giver mig en enorm energi.

Nye traditioner i vores familie er f.eks.:
Mortens Aften
Fællesspisning en månedlig hverdagsaften på skift
Boller-i-karry-aften
Sushi når lysten og trangen melder sig out of the blue hos en af os
Købe, og når det er muligt, fælde eget juletræ
Pyntning af juletræ og efterfølgende hygge m. æbleskiver

Udover vores traditioner så ses vi så ofte som muligt og nærmest intet er ”helligt”; SmukFest, Distortion, byture, biograf, koncerter, ferierejser, storbyferie, middage, shopping, almindelig sofahygge, hygge i kolonihave.

Hvis man som (for)ældre bare er en lille smule interesseret i de unge, deres venner, tanker og gøremål, så er min erfaring, at de meget gerne deler ud og inddrager. Men det er jo også en balance; man er samtidig forældre, og skal ikke være ”ung med de unge”.

Et eller andet er gået rigtig godt i deres opvækst og opdragelse, for jeg bliver ofte inviteret med/ud og ingen af dem har nogensinde været blege for at introducere mig for deres venner og veninder; heller ikke min svigerdatter og svigersøn. Og hvor er det skønt at se, at deres netværk er så godt og solidt. Det giver jo også en tryghed for mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s