“Fortæl noget om dig selv” og andet lort man skal stå model til

2017-10-13_11-09-41

På en skala fra ”lad os blive hjemme” til ”lad os gå ud”, hvor introvert er man så, når ens kæreste i ramme alvor siger ”Godt gået!” til nyheden om, at man har meldt sig ind i personaleforeningen på ens arbejde?

Jeg er ikke asocial eller patologisk genert og jeg kan godt lide andre mennesker. Jeg foretrækker bare oftest at være sammen med få mennesker ad gangen – og helst nogen, der kender mig og som ikke forundres af at jeg sagtens kan sidde i stilhed og kigge og hverken kede mig, være sur eller træt. Jeg kan godt lide at feste, danse og skråle, men jeg vil som regel gerne hjem før mine ekstroverte venner. Ud af balkjolen og ind under dynen, tak.

I en verden hvor de ekstroverte værdier vejer tungest kan det være svært at navigere som et eftertænksomt individ. Man skal helst være social, udadvendt, aktiv, dynamisk, festlig og selvpromoverende. Hvor mange gange har I ikke set et jobopslag som starter således ”Vi er et ungt, dynamisk team, som søger…”? Jeg har set det mange gange.

Jeg har brug for at genoplade batterierne efter en hel aften i selskab med mange mennesker. Til gengæld føler jeg mig sjældent ensom. Det virker som om, at de mennesker, som opnår status ofte er dem, der taler mest og gør sig synlige. Det er jeg ikke specielt god til. Til gengæld er jeg god til at lytte.

Derfor er det også enormt grænseoverskridende for mig at have startet denne blog. At vi er to om det hjælper på det. Og nu hvor jeg alligevel er i gang med at udfordre mig selv, vil jeg lægge dette indlæg op på min Facebook og være den bedste ekstrovert-introverte version af mig selv.

God weekend!  🙂 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s