Når man får ny titel

Ny titel-600

2017 er et begivenhedsrigt år for mig. Et år, der indtil videre har budt på fantastiske oplevelser. Et år, der startede med en vildt hyggelig weekendtur til Krakow med min kære søster, en fuldstændig fed ferie i Los Angeles med min skønne datter, en skøn sommerferie i Alicante med min søde veninde, SmukFest med mit festlige veninde-crew, på tøsetur en uge i dejlige Lissabon. Dertil blev jeg ”kolonist” og jeg kan endda se frem til endnu en venindetur til Berlin med spa og julemarkeder og ikke mindst et nytår, der i år for første gang skal fejres i udlandet sammen med min søster og svoger, mine børn og svigerbørn og MIT BARNEBARN!

Jeg blev nemlig FARMOR i 2017.

Den gamle skrøne om, at svigermor/svigerdatter forholdet kan give gnidninger har vi gudskelov ikke oplevet. Vi er som personligheder utrolig forskellige, vi gør tingene på meget forskellig måde, men vi respekterer hinanden.

Jeg har altid forsøgt at undgå at blande mig, nogle gange glipper det jo!, men jeg står ved mine egne holdninger, jeg svarer ærligt, når jeg bliver spurgt til råds, jeg står altid klar, hvis der bliver brug for hjælp.

Jeg tror, at det har været medvirkende til, at jeg altid har været tæt på dem og også har fået lov til at være tæt på fra graviditetens spæde start, til fødslen af smukke Maja og nu, hvor hun vokser op, får jeg også lov til at følge hende fra nærmeste hold.

Der går stort set ikke en uge, hvor jeg ikke på den ene eller anden måde ser den lille familie og jeg nyder det. Jeg nyder at se dem som forældre, jeg bliver utrolig varm i hjertet, når jeg ser min søn med sin datter, jeg er stolt af de unge mennesker.

Barnedåben var noget helt særligt, også fordi min datter er gudmor til mit første barnebarn. En dejlig søndag sidst i august. Efter regn, regn og regn skinnede solen lige netop denne søndag.

Helt fantastisk at se min søns ”drenge”, som jeg for nogles vedkommende har kendt i 25 år, komme med deres koner/kærester og babyer. Jeg føler mig privilegeret.

Maja vokser op i et trygt, kærligt og omfavnende miljø.

Mine egne børn havde den store fornøjelse at rejse med mine forældre, da de var mindre. Den tradition har jeg tænkt mig at føre videre med Maja og hendes søskende, fætre og kusiner.

Jeg ser også frem til, at vi skal i teater, på museum osv. Kultur, kultur, kultur. Lad mig bare være ærlig; det bliver ikke mig, der lærer dem at strikke eller koge pasta. Men jeg vil rigtig gerne shoppe og spise på restaurant med dem 🙂

Nu slutter min svigerdatters orlov snart og min søn overtager ”tjansen” i 3 måneder. Det er glædeligt, at han har mulighed for det og at han simpelthen gør det.

Når Maja starter i vuggestue, starter en ny tid. Jeg ser frem til, at jeg skal hente hende en gang om ugen. Vi skal have det sjovt og vi skal hygge os.

Livet har fået en ekstra dimension. Glæd jer derude 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s