Lopper

003-400px

Loppemarked er en rigtig god måde at komme af med f.eks. alt det tøj, der pludselig er “krympet”, mens det har hængt i skabet …

Det kræver lidt planlægning, men det er det værd.

For mit vedkommende tog jeg på loppemarked et par gange om året over 2-3 år. altid i Enghave Parken.

Jeg havde en stand sammen med min datter, så vi dækkede stort set alle størrelser, farver, mønstre, sortimenter, modetrends m.m. 🙂 Vi morede os mange gange over, at det altid var mine kjoler, der røg som det aller første.

Enghave Parkens loppemarked er for mangfoldigheden; alle aldre, størrelser og etniciteter er repræsenteret og det er et “rigtigt” loppemarked, hvor priserne både er humane og til at prutte om.

9 timer på benene kræver sin kvinde, men med godt selskab, god kaffe og mange søde kunder, så er det jo kvalitetstid.

Nu er jeg blevet lidt mere magelig, men jeg “lopper” den stadig. Det sker bare via Tradono app’en, hvor jeg har solgt alt fra møbler, lamper, tøj, sko, brændeovn, plæneklipper, tv osv. osv. Jeg har dog også købt en del, og der er virkelig mange gode fund, så den kan jeg også klart anbefale.

I kan finde mig og købe mine ting her: https://m.tradono.dk/p/162362

 

2 thoughts on “Lopper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s