Babysitning – del 2

IMG_2534 (003)

Alt klappede, Farmor er også et hit 🙂

Så kort kan Majas første nat væk fra mor og far beskrives.

Ikke een eneste tåre blev der fældet, ingen surmuleri. Der var lutter smil og glad pludren på programmet.

Uroen var et kæmpehit. Den blev ikke tændt ved sengetid, da jeg ville gemme den som et es i ærmet, hvis frøkenen blev utilfreds. Den var til gengæld et uvurderligt scoop, da Maja vågnede kl. 0608 søndag morgen. Farmor skulle lige komme til hægterne, inden der skulle koges grød og brygges kaffe, så vi lå sammen og kiggede på herligheden.

”Tårnet” som Maja sidder og leger med på billedet var også en stor succes. Så stor, at hun måtte have den med sig hjem. Det er jo trods alt også der, hun opholder sig mest og så har jeg en oplagt mulighed for at købe en ny sag til næste gang. For der bliver mange næste gange, det er jeg helt overbevist om 🙂

Både uro og ”tårn” har jeg i øvrigt købt på www.coop.dk  Samme sted har jeg købt autostol, weekendseng, madras og cykelstol. Det er god kvalitet, nem levering og så kan jeg bruge mine opsparede points, når jeg køber varer.

Nu går overvejelserne på en god paraplyklapvogn/rejseklapvogn. Er der nogle, der kan rådgive her?

Maja og jeg skal nemlig fejre nytår sammen i Lissabon. Bevares, hendes forældre skal også med. Det skal hendes gudmor og flere andre familiemedlemmer også, men det er jo ligesom ingenting i sammenligning …

Børnebørn er livets dessert 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s