Julemarked i Berlin – here we come!

Indrømmet, jeg er ikke den store julenørd; jeg har ikke kalenderlys eller juledekoration, jeg pynter meget begrænset op, jeg gider ikke glitter og guirlander.Juletræ har jeg, når juleaften holdes hos mig, min gamle nisse kommer altid frem, en enkel adventskrans bliver det også til og så en bakke m. lidt lys, blomster, guf, god rom og portvin. Så spiller det for mig i december.

Men der er én ting jeg virkelig godt gider; JULEMARKED i TYSKLAND 🙂

Det er super hyggeligt og der er en dejlig afslappet stemning; Glühwein und Delikatessen, Bratwürst und Bier. Så kører det. Jeg har været flere gange i Berlin, Rostock, Lübeck og Hamborg og på fredag går turen igen til Berlin.En kær veninde og jeg skal på julemarkeder, shoppe, på sightseeing og ikke mindst spa-hotel. 3 dages forkælelse og behøver jeg at nævne, at vi fortjener det :-)!

Men, jeg er lidt spændt på julemarkederne, må jeg indrømme. Hvordan er sikkerheden i år, er politiet mon mere synligt i gader og stræder? Har gjort mig lidt tanker, men ikke nævnt noget overfor min veninde, for det er hendes første tur til Berlin, første gang hun skal opleve Gendarmenmarkt, Spandau, Alexanderplatz m.v. og ingen skal have lov til at ødelægge hendes glæde og forventninger. Jeg vil nok være lidt mere opmærksom end tidligere, men jeg vil nyde og opleve og det skal nogle få fjolser ikke have lov at ændre på.

2 thoughts on “Julemarked i Berlin – here we come!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s