Decembertravlhed og gaver

2017-12-08_16-10-06

Jeg har travlt. Sådan rigtig december-travlt. Har I også? Det kulminerer altid i december, synes jeg. Der er ekstra fart på jobbet og i særdeleshed også i privaten. Salgstal der skal nås, julefrokoster, juletræsfældning, fødselsdage … Jeg prøver at huske på at være i nuet og også hygge mig, for det er jo hyggeligt langt det meste af det, men nogle gange kan det være svært at se skoven for bare træer.

Noget af det jeg nyder allermest ved december er gaveindkøb. Jeg er i forvejen – svært – glad for at shoppe til mig selv, men toppen er altså at købe til andre. Forventningen om hvad modtageren siger til påfundet er simpelthen noget af det fedeste. Derfor, og ret meget i kraft af mit job også, er jeg blevet lidt af en gavekoordinator i min familie. Og jeg kan lide det. Tænk sig også at få lov til at shoppe FOR andre TIL andre… 😀 Om end jeg godt kan miste overblikket en gang imellem. Det plejer dog ikke at være noget en note på telefonen ikke kan råde bod på.

I år har jeg begået flere gave-genistreger – uden at røbe for meget. Og jeg glæder mig sån’ til når juleroen lægger sig som en stor, blød, varm dyne over Danmark. Allerede om morgenen d. 24. december kan man mærke roen. Folk smiler og er glade. De er fint klædt på – i glitter, rød, bløde pelsjakker og flotte sko.

Jeg har egentlig ikke en favorit beskæftigelse d. 24. Det er kombinationen af det hele. Roen, maden, hyggen, gaverne. Og så nyder jeg virkelig at være færdig med uddannelse da jeg derfor ikke har en eller anden opgave hængende over hovedet. Bliss.

I dag har T og jeg ikke så forfærdeligt mange planer – i hvert fald ikke ude af hytten. Så nu vil vi lave lidt morgenmad, høre Mads og Monopolet og slappe lidt af.

God weekend! 🙂

2 thoughts on “Decembertravlhed og gaver

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s