Hej fra Lissabon og godt nytår!

87c13673530d2f5884cc93a4b312f88b

2017. Endnu et år er ved at være gået og jeg plejer altid lige at tænke tilbage på, hvilke begivenheder der har været. Hvad der har været godt og mindre godt, hvad jeg vil lade blive i året og hvad jeg vil tage med videre.

I år blev jeg faster og gudmor til min niece Maja. Det var og er stadig ret stort. Jeg elsker at se hvor meget hun udvikler sig fra gang til gang – også når der bare går et par dage imellem at jeg ser hende.

Foruden min dejlige niece vil jeg også huske 2017 som værende året, hvor man skulle passe på ikke at træde alle over fødderne. Politisk korrekthed trumps all. Og så bliver jeg gang på gang fascineret over internettets magt. #MeToo-kampagnen, for eksempel, kan virkelig tilskrive internettet sin succes. Sådanne ’bevægelser’ tror jeg vi kommer til at se mere til i 2018. Sammenholdet og fællesskabsfølelsen om mere alvorlige emner vil se dagens lys. Det er vigtigt at tale om. Nedbryde nogle tabuer. Få hjælp til at komme videre.

486c088376ca309ef72e3e6fe9d24bdd

Jeg har ikke som sådan nytårsforsætter, men jeg har altid et mål om at udvikle mig. Udvikle mine kompetencer, blive klogere, mere lærd. Og så har jeg (og Tobias) et mål om at rejse en del i 2018. Tage nogle mindre weekendture – bare komme lidt væk, få et frisk pust og nye indtryk. Således lægger vi jo egentlig 2018 ud med at være i Lissabon – vi tager hjem en gang i morgen, når champagnerusen forhåbentligt har lagt sig 😉 Og så har vi ellers små weekendture planlagt i 2018s fire første måneder. Vi skal til Milano, Paris og Berlin. Og så skal min mor og jeg til Madrid. Jeg glæder mig til at fortælle jer om vores oplevelser og måske komme med nogle tips og tricks.

På vegne af både min mor og jeg, vil jeg gerne takke hver og én af jer for at læse med og vi håber at I fortsat vil følge med. 2018 kan bare komme an!

Godt nytår!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s