Ansigt med kant – mine øjenbryn

2018-01-04_15-40-40

Efter i 40 år ikke at have bevæget mig udenfor min hoveddør uden at tegne mine øjenbryn på, tog jeg en vigtig beslutning og fik tatoveret øjenbryn i marts 2017.
På 2. dagen efter min konfirmation plukkede jeg nemlig mine øjenbryn med en pincet og de valgte herefter at boykotte mig forever.
Ja ja, det har ikke været et psykisk handicap, jeg syntes bare, at jeg så træt og kedelig ud uden øjenbryn. Bryn gi’r kant 🙂
Det er ikke en traditionel tatovering, men derimod en behandling, der hedder Hairstroke. Det er ikke ganske smertefrit, men det er dog til at holde ud.

I modsætning til min datter har jeg ingen tatoveringer, jeg er heller ikke stor fan af dem, men lige her må jeg bare erkende, at det virker.
Som min svigersøn så tørt sagde: PK, det er sgu ret cool at vælge at placere sin første tatovering direkte i face!

Det gik rimeligt med de nye bryn i starten. Jeg måtte dog forbi klinikken et par gange for at få rettet lidt op på form og farve. 100% tilfreds blev jeg ikke og da vi var kommet over sommeren var en meget stor del af farven faded ud. Det var jo ligesom ikke meningen, så jeg besluttede mig for at prøve en anden klinik, som jeg fik anbefalet af en kollega.
Jeg er glad og jeg håber, at farven holder denne gang, så der går de ”normale” op til 2 år, får de skal genoptegnes.

Når jeg kigger mig i spejlet, synes jeg, at jeg ser friskere ud, jeg mister ikke brynene, når jeg bader eller sveder. Mange er de gange, hvor jeg efter en hed tur på dansegulvet – eller … – har kigget forgæves efter mine bryn. Det er ikke så feminint 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s