Syn og mangel på samme

briller

I dag har jeg siddet til, yet another, møde hvor jeg ikke har kunne skimte den præsentation der blev vist på den store skærm for enden af rummet. Klar fejl ikke at sætte sig forrest. Ikke engang da jeg kneb mine øjne rigtig meget sammen og koncentrerede mig kunne jeg aflæse om der stod 1 eller 7. Ret op ad bakke.

Jeg begyndte at lægge mærke til mit svindende syn for et halvt års tid siden da jeg af flere omgange ikke kunne læse vejskiltene ovre på den anden side af cykelstien og derfor gang på gang, alt for sent og efter flere missede gader, opdagede at jeg skulle have været drejet for længst. What can a girl do?

Hun kan købe nogle briller! Og så er det her at jeg kommer på lidt bar bund. For hvor er det godt at købe briller? Og skulle jeg måske købe nogle billige til at starte med før jeg finder ud af hvilke der klæder mig og mit syn? Det er ikke nogle jeg skal have på hele tiden, men mere til når jeg skal agere smart og klog – fx til møder på arbejdet.

Hit me up!

2 thoughts on “Syn og mangel på samme

 1. Cecilie – du skal tage mor med under armen eller en god veninde.
  Så skal du tage ud og kigge på hvad der er på marked. Ta’ gerne i flere brille forretninger op prøv forkellige modeller. Måske ekspedienten kan guide dig? Jeg ved at Denise Synoptik bliver “uddannet” til at kigge på ens ansigtsform m.v., så de burde kunne råde dig. Når du og mor eller din veninde har fundet et par eller tre modeller, spørger du pænt om ikke du må låne dem med hjem i et par dage. Gå så der hjemme og prøv dig frem og se om ikke det ene par ikke føles bedre end de andre.
  Nu burde du have en fornemmelse af hvilke briller du syntes bedst om og i hvilken forretning du vil købe briller i 😊
  Ved også at der i nogle optikker giver firma rabatter, så tjek lige dette også. Det er jo penge at sparer 👍🏻😊
  Spørger du mig, så køb et par ordentlige briller fra start – MEN lad ikke sælgeren sælge dig de dyreste! Det er glassene du skal være obs på. Her har de mange forskellige og dette kan hurtigt løbe op i en MEGET DYR brille, hvis man ikke passer på. Jeg vil sige at du ikke skal bruge mere end mellem 3-4000 på dine første briller 😊
  Det var så lige mit lidt lange råd 🤣

  Og så slutter jeg af med et tak for sidst – det var hyggeligt at hilse på dig og Tobias i fredags, til mor’s store dag 😊

  Liked by 1 person

  • Tak for de gode råd! 😃🙏 jeg var ikke klar over at man måske kunne få lov at låne dem med hjem – det ville jo være genialt! Tak – og tak for sidst! 😁

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s