Noget om en film i biografen og en foreliggende, mulig, udfordring

I torsdags var Tobias og jeg i biografen. Vi så Golden Globe-favoritten Three Billboards outside Ebbing, Missouri. To ord: se den! Manuskriptforfatteren har virkelig bragt sit A-game. Filmen og historien er dybt tragisk på så mange måder og replikkerne alligevel så skarpe og vittige, at jeg stadig er helt forundret over hvor godt den er lykkes. Und dig selv at se den, hvis du er til de mere alvorlige historier.

Nu om dagens mulige udfordring. Tobias og jeg skal nemlig passe min niece Maja med overnatning for første gang. Jeg er ikke nervøs, men spændt. Hendes forældre sætter hende af hos os en gang i eftermiddag og så er hun vores ansvar. Normalt er hun utroligt glad for både sin faster og onkel, så det håber jeg fortsat hun er i dag – og i aften når hun skal sove. Hun har lige været inde i en periode, hvor hun nægtede at sove, så det satser jeg stærkt på at hun er kommet over. Vi tænker, at vi bare lægger hende i klapvognen og går en tur med hende, når hun skal sove – det plejer at være effektivt.

Vi har købt ind til lækker aftensmad og en masse snacks. Den 10 mdr. unge dame er heldigvis utroligt glad for mad og spiser stort set alt, så der er ikke noget at bekymre sig om.

I kan kigge med på min instagram – måske der kommer et billede eller to op 🙂

God weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s