Udfordringen klaret!

Av, så blev det min tur til at blive lagt ned med feber og what not. Det var heldigvis ikke mere end et par dage og nu er jeg på benene igen og heldigvis for det! Tobias og jeg skal nemlig til Milano i weekenden. Vi rejser i morgen tidlig og vi glææææder os til lækker kaffe, dejlig pasta, sprød pizza og lidt lunere vejr.

I forrige indlæg fortalte jeg om en mulig foreliggende udfordring – nemlig pasning af min niece. Hendes forældre satte Maja af hos os en gang om eftermiddagen og drog så videre til fest. Min svigerinde havde advaret mig om at det godt kunne være hun nægtede at sove sin middagslur (for hun har vist en tendens til at gøre det modsatte af det man håber på/regner med). Og ganske rigtigt havde Tobias og jeg ikke gået meget mere en fem minutter med hende i klapvognen før hun begyndte at blive utilfreds og ville op at sidde. Så vi måtte opgive luren og gik bare en lille tur inden vi atter drog hjemad og lavede mad sammen.

IMG_2270

Det betød dog også at hun under middagen hurtigt blev træt og hvis der er noget jeg har observeret i min tid som faster, så er det at man skal rykke hurtigt når først babyer viser tegn på træthed – hvis man vil undgå at de bliver helt umulige. Og det vil man godt 😀

Så da hun gjorde tegn til “ikke mere mad” skyndte vi at skifte hende og så gik hende og jeg ind til hendes seng (som er farmors, vi havde lånt i dagens anledning). Jeg var en smule bekymret for om hun ville blive ked af det fordi det var uvant og hverken mor eller far puttede hende, men hun lå bare og tumlede lidt rundt. Jeg satte lidt afslappende jazz musik på og så sad jeg ved siden af hende og kunne se at hun faldt helt til ro. Bingo! 15 minutter efter sov hun.

Næste morgen var hun tilmed glad for at se både Tobias og jeg, så det var også en lettelse 😀 Inden mor og far kom og hentede hende igen gik vi atter en tur i klapvognen og svingede forbi et par legepladser, hvor hun prøvede at gynge for første gang.

IMG_2304

Konklusion: SUCCESS!

2 thoughts on “Udfordringen klaret!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s