Thriller Live

IMG_2529

I søndags var jeg inde og se Thriller Live i Det Kongelige Teater sammen med min storebror. Han gav mig billetterne i julegave. Jeg har egentlig aldrig været stor fan af Michael Jackson, men ’Billie Jean’ har altid været et kæmpe hit hos mig. Sange og sangtekster har det med hurtigt at sætte sig fast i min hjerne – det er bare ikke altid at ordene er helt rigtige. Og således gik jeg rundt og sang en lidt anden version end originalen af ’Billie Jean’ da jeg var lille, til stor sjov og glæde for alle andre, og derfor betyder MJ alligevel noget for mig.

Showet var godt. Det var nærmest ligesom en live koncert – bare uden den originale kunstner. Skuespillerne og sangerne performede alle hans største hits (der er mange!) og de gjorde det med stor overbevisning. Én af artisterne er helt sikkert professionel impersonator. Han så ud, lød og bevægede sig, nærmest til punkt og prikke, som Michael Jackson. Og det er vildt! Den måde han kunne bevæge kroppen på er jo nærmest helt overnaturlig og har sikkert også været lidt ud over det sædvanlige i hans tid – på godt og ondt. Det er sgu inspirerende.

Det fik i hvert fald mig til at tænke lidt over, at det er okay at stikke ud. At man ikke skal være så bange for at være anderledes. En klog kollega sagde til mig: ”ingen er kommet frem i verden ved at være leverpostej” og hvor har hun ret!

thrillerLogo

2 thoughts on “Thriller Live

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s