Kom nu forår!

Jeg har det som en hest, der står og sparker i startboxen; jeg vil have forår, jeg vil UD i min kolonihave 🙂
Kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har længtes så meget efter forår.
Normalt har jeg det fint med efterår/vinter og kan godt lide, at årstiderne skifter. Når det bliver koldere glæder jeg mig til at kunne klæde mig i bl.a. blazer, trøjer og tørklæder. Men nu må det altså meget gerne blive forår.

top

Jeg savner min kolonihave, som jeg købte sidste sommer. Jeg kører forbi og tjekker den hver eneste uge; er alt som det skal være, er alle døre, vinduer og hængelåse intakte. Jeg kan slet ikke holde tanken ud, at nogen er ”flyttet ind” uden min tilladelse.

Sidste sommer var der rigtig meget, der skulle ordnes, men nu spiller alt det indvendige. I år er der derfor ikke de meget store projekter, hvis altså lige man ser bort fra etablering af et udebad, en ny flisegang og en overdækning af noget af terrassen. Men jeg ser det ikke kun som hårdt arbejde, det er nemlig smadder hyggeligt, når søde venner og familiemedlemmer kommer forbi og giver en hånd med.
Vi hygger os og har det super dejligt sammen. Det er ofte en blandet flok, der dukker op; børn og svigerbørn, venner og veninder, kolleger, nevøen min, søster og svoger og svogers bror.
Min svoger er min personlige havemanse, som elsker at gå og rode i haven, allerhelst med en havemaskine af en eller anden art i hånden. Han har fået helt frie hænder i kolo. Eneste krav er, at han ikke etablerer nogle bede eller andet, der skal passes og plejes.
Svogers bror er handyman udover det sædvanlige. Det er ham, hele familien konsulterer, når der skal etableres eller renoveres. Han har stort set alt mekanisk værktøj og han ved præcis, hvordan og hvornår, man skal det ene eller det andet.

Alt foregår stille og roligt, uformelt og helt nede på jorden, ingen stress eller jag. Paradis ligger kun 15 min. kørsel fra København 🙂

I år håber jeg på et dejligt lunt forår og frem for alt en tør sommer.

Forår nu, tak!

2018-02-22_09-42-22

3 thoughts on “Kom nu forår!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s