Long time, no hear

76557d37b87dd66ea0c459c0b0ae3d0f.jpg

Så ramte vi også maj. Solen skinner, vejret er lunere og vinen koldere. Og jeg har snart fødselsdag. Nærmere bestemt på søndag.

Selvom der har været stille herinde betyder det ikke at vi ikke har lavet noget. Vi har bare ikke fået det skrevet ned. Vi er her stadig. Jeg har fortsat de små weekendrejser og har siden sidst været i Paris, Berlin og senest Madrid. Jeg er endnu ikke træt af det, selvom det har været en gang om måneden og i pinsen skal jeg da også til Riga – og jeg glæder mig. Nogle der har været i Riga og kan give nogle fif?

Kolo-sæsonen er skudt i gang og jeg har da også været ude at hjælpe med at sætte i stand. Vi fik også samlet et bæst af en grill – nøj det bliver godt, når den rigtigt skal tages i brug! Vi fik testet den og det tegner godt 😉 Der skal fortsat laves en del i haven og jeg tænker vi laver en ”before and after” som tingene skrider frem. Hvis man er rigtig nysgerrig bliver der tit delt billeder af kolo her https://www.instagram.com/pernille_kongstad/

God aften!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s